Петьо Петков, по-известен като Петьо Шайбата, е роден на 10 октомври 1978 година

...
Петьо Петков, по-известен като Петьо Шайбата, е роден на 10 октомври 1978 година
Коментари Харесай

Петьо Шайбата празнува рожден ден днес

Петьо Петков, по-известен като Петьо Шайбата, е роден на 10 октомври 1978 година в София. Първите си стъпки на сцената прави като 16-годишен в детска театрална студия „ Камбаната “. След като приключва междинното си обучение постъпва в НАТФИЗ, където учи актьорско майсторство.

През 2000 година взе участие във видеоклипа на Лили Иванова – „ Ветрове “, като лутащия се младеж търсещ приятелката си.

Популярен е със занимателните си монолози по разнообразни тематики. Обсъждал е вестници, странностите на родителите, тъпите въпроси на хората. Тъй като от шоуто „ Комиците “ виждат гения му, той става част от него. Първоначално е единствено водещ, само че след време стартира да взе участие в доста от скечовете на предаването. Участва в 6 и 7 сезон на „ Столичани допълнително “. Участва като водещ на борбите във кино лентата „ Бойка: Фаворитът IV “, който е сниман в България през 2015 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР